Assemblyt alkavat tänään!

Julkaistu to 31. heinäkuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Vuoden suurin demo- ja pelitapahtuma Assembly Summer 2014 alkaa tänään Helsingin messukeskuksessa. Tapahtuma kestää torstaista sunnuntaihin (31.7.-3.8.) ja kerää kokoon viikonlopun aikana yli 6000 ohjelmoinnin, pelaamisen ja elektronisen urheilun harrastajaa.

Tapahtumassa on vahvasti mukana myös Yleisradio, joka on viimeisten kahden viikon aikana lähtenyt näyttävästi ja kattavasti uutisoimaan elektronisesta urheilusta sekä Assemblyistä. YLE lähettää tapahtuman turnaukset laajasti Areenan kautta ja televisioi TV2:lla lauantaina kello 22:05 Counter-Strike: Global Offensive turnauksen finaalin suorana.

Ensimmäiset turnaukset alkavat jo torstaina, kun tapahtuman pääturnaus Asus ROG CS:GO sekä SEULin IeSF maailmanmestaruuskarsinta Hearthstonessa pyörähtävät käyntiin kello 16:00. IeSF-karsinnat jatkuvat perjantaina StarCraft II:lla ja Ultra Street Fighter 4:llä sekä lauantaina Tekken Tag Tournament 2:lla. Lisää karsinnoista voit lukea liiton aiemmasta yhteenvedosta.

Liitto on mukana myös isolla pelaajaloungella, jossa ammattilaisturnausten pelaajat voivat levähtää ja nauttia virvokkeita otteluiden välillä. Loungessa päivystää liittohallituksen jäsen, jonka kanssa voi vaihtaa kuulumisia ja näkemyksiä Suomalaisesta elektronisesta urheilusta.

Muut uutiset