Assembly Wintereillä jälleen SEULin pelaajalounge

Julkaistu ke 29. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Pieni tietoiskun poikanen SEULin pelaajaloungesta tulevan viikonlopun Winter Assemblyillä. Aamusta klo 09 alkoi loungen kasaan roudaaminen, ja tämähän on teettänyt ihan mukavasti työtunteja. Kieltämättä kokenutkin kehäkettu on joutunut raapimaan välillä päätä että lopputulos olisi mahdollisimman hyvä, Seul haluaa näkyä tämän kokoisessa tapahtumassa asiaan kuuluvalla tavalla -kuten LanTrekeilläkin.

Istuimme alas Assembly -veteraani Petri Hämälän kanssa pari viikkoa sitten miettimään tapoja miten SEULin loungesta saataisiin mahdollisimman toimiva, ja miten se palvelisi tapahtumaa ja sen osallistujia parhaiten. Petriltä tuli hyvä idea – isoissa eSports -tapahtumissa ulkomailla (ja kerran aiemmin Suomessakin) loungeen voitaisiin hankkia hieroja huoltamaan ammattipelaajien jomotuksia ja kipuja. Ammattimies löytyi pestiin, ja saapuu lauantaina aikavarausta vastaan auttamaan jumien kanssa.

SEUL avaa lisäksi Pelaajaloungen ovet ensimmäistä kertaa muillekin tapahtuman kävijöille, kun perjantaina klo 12-14 kaikki Winter Assemblyille osallistuvat pääsevät kurkkaamaan loungen uumeniin. Tulkaa ihmettelemään ja kysymään ihan mitä vaan päähän pälkähtää – paikalla ovat SEUL -aktiivit ja hallituslaiset. Tulemme näyttämään loungessa parhaimmillaan kolmea eri tapahtumastriimiä yhtäaikaisesti, ja luonnollisesti tarjoamme pelaajille juomaa ja pikkupurtavaa. Toivottavasti pääsemme keskustelemaan kanssanne myös siitä, mitä te toivotte SEULin ihan nurkan takana olevilta projekteilta (pelaajatalo ja pelaajarekisteri päällimmäisinä).

EA Suomi on lisäksi järjestänyt paikalle nipun fatboy -tuoleja ja jotain muuta pientä mukavaa, josta pääsette kärryille sitten paikan päällä. Seuraavat pari päivää painetaan duunia sen eteen, että Lounge olisi meille aito ylpeydenaihe, ja sitten nautiskellaan yhdestä laadukkaimmasta eSports -tapahtumasta jota maa päällään kantaa. Tervetuloa Winter Assemblyille ja SEULin Pelaajaloungeen!

Mikko Jokipii Verkostokoordinaattori SEUL ry

Muut uutiset