Assembly Wintereiden kansainvälisestä Tekken Tag Tournament 2 -turnauksesta tulossa ennätyksellisen kovatasoinen

Julkaistu ke 15. tammikuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Tammikuun lopussa järjestettävässä Assembly Winter -tapahtumassa järjestetään toistaiseksi Suomen kovatasoisin ja kansainvälisin Tekken Tag Tournament 2 -turnaus. Turnaukseen osallistumisensa varmistaneita on tällä hetkellä 55, joista jopa 33 on ulkomaalaisia.

Kahden viikon kuluttua järjestettävässä Assembly Winter -tapahtumassa pelataan CS:GO- , StarCraft 2- ja Dota 2 -ammattilaisturnausten lisäksi myös Tekken Tag Tournament 2 -ammattilaisturnaus. Palkintopottina tässä Assembly Winterin ainoassa konsoliammattilaisturnauksessa on 2000 euroa, josta voittajalle lähtee puolet.

Turnauksen palkintopotti ja loistava maine houkutteleekin jälleen paikan päälle myös paljon ulkomaalaisia pelaajia – tänä vuonna enemmän kuin koskaan aiemmin. Osallistumisensa varmistaneita on tällä hetkellä 55, joista 33 on ulkomaalaisia kahdeksasta eri maasta, mikä tekee TTT2-turnauksesta kansainvälisimmän ammattilaisturnauksen tämän vuoden tapahtumassa! Edustettuna ovat niin Ruotsi, Italia kuin kaukainen Venezuelakin! Kovimpana kaikista mukana on maailman top3 pelaaja, korealainen HyunJin “JDCR” Kim. Lisäksi edustettuna on Suomen parhaimmisto Jyrke “ENCE-Killerdoll” Savolaisesta ja Lari “Tofma” Kaaresmaasta lähtien.

Kyseessä tuleekin siis olemaan kovatasoisin Tekken-turnaus, joka Suomessa on koskaan järjestetty. Näin kovatasoisia turnauksia ei Euroopassa järjestetä vuositasolla kuin muutama, joten kannattaa 31.1-2.2.2014 suunnata Helsingin Messukeskukseen seuraamaan, kuinka suomalaiset pärjäävät!

Kuva: Mikael Peltomaa (Luminyrkki 2013-tapahtuma).

Muut uutiset