Assembly Winter järjestetään viikonloppuna, SEUL mukana Pelaajaloungella

Julkaistu to 29. tammikuuta 2015
Takaisin uutisarkistoon

Assembly Winterit ovat täällä taas. Luvassa on jälleen koko viikonlopun verran elektronista urheilua, lanittamista ja tietysti kavereiden tapaamista. Osallistu meininkiin joko paikan päällä tai streamin kautta.

Kuten tapana jo on, Assembly Winter järjestetään vuoden alussa Helsingissä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 30.1.-1.2. Helsingin Messukeskuksessa. Messukeskuksessa ollaan tänä vuonna nyt toista kertaa peräkkäin.

Assembly Winter on perinteisesti keskittynyt sisartapahtumaansa Assembly Summeria enemmän pelaamiseen. Myös tänä vuonna Assyillä onkin runsas määrä turnauksia eritasoisille pelaajille. Ammattilaisturnaukset järjestetään kolmessa peleissä, jotka ovat:

Counter-Strike: Global Offensive
Hearthstone
StarCraft II

Kovaa vääntöä nähdään myös harrasteturnauspuolella, kun tapahtuman osallistujat kilpailevat viidessä eri pelissä, jotka ovat:

League of Legends
Dota 2
Counter-Strike: Global Offensive
StarCraft II
Hearthstone

Assemblyiltä nähdään myös Ylen e-urheilulähetys 30.-31.1, jossa seurataan tapahtuman ammattilaisturnauksia. Perjantaina Yle Areenan kautta lähetetään Hearthstonea ja Counter-Strikeä. Lauantaina Arenassa pääsee seuraamaan StarCraft 2:sta ja Counter-Strikeä. Counter-Striken finaalia pääsee jännittämään tuttuun tapaan myös television kautta Yle TV2:n lähetyksessä. Viikonlopun lähetysaikatauluun kannattaa käydä tutustumassa Ylen verkkosivuilla.

Mukana menossa on tietysti myös SEUL juttelemassa pelaajien kanssa, fiilistelemässä lanitunnelmaa kävijöiden kanssa sekä tietysti tarjoamassa ammattilaispelaajille pelaajaloungen. Loungeen pääsee avaamaan päivänsä kuuman juoman merkeissä tuntia ennen päivän ensimmäisen turnauksen alkua, ja lounge on auki turnausten keston ajan perjantaina ja lauantaina. Aukioloajat ovat:

Perjantai: 12:00-00:00
Lauantai: 10:00-00:30

Tule moikkamaan SEULin väkeä ja koko Suomen eSports-skeneä viikonloppuna. Assemblyillä nähdään!

 

Muut uutiset