Assembly Winter 2020 -tapahtumassa nähdään 12 500 euron CS:GO-turnaus

Julkaistu ti 18. helmikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Assembly Winter 2020 -tapahtuma järjestetään tällä viikolla 20.-23.2.2020. Etelä-Suomen hiihtolomille sijoittuva tapahtuma on ensimmäistä kertaa historiassaan nelipäiväinen. Tapahtuma on aiempina vuosina järjestetty samaan aikaa Moottoripyörämessujen kanssa.

Assembly Winter 2020
  • 20.-23. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa
  • n. 2500 tietokonepaikkaa

Assembly Winter 2020 -tapahtumassa nähdään 12 500 euron Counter-Strike: Global Offensive -ammattilaisturnaus. Kansainväliseen turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta – joista kuusi on kutsuttuja ja kaksi on päässyt turnaukseen avoimista karsinnoista. Kutsutut joukkueet ovat HAVU Gaming (Suomi), SJ Gaming (Suomi), KOVA Esports (Suomi), hREDS (Suomi), FATE Esports (Bulgaria) ja LDLC OL (Ranska). Karsinnoista läpi pääsivät suomalaiset REHTI ja Kynyniekat.

Ammattilaisturnauksen lisäksi tapahtumassa järjestetään harrasteturnauksia Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, League of Legends, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ja Fortnite -peleissä. Harrasteturnaukset pelataan verkkopelitapahtumassa omilta tietokonepaikoilta. Yleisesti harrasteturnausten kolmen parhaan joukko saa itselleen tuotepalkintoja.

Tapahtumassa nähdään lisäksi pöytäjääkiekon suomenmestaruuskisat, jotka järjestää 30. kertaa Suomen Pöytäjääkiekkoliitto.

Kävijäliput tapahtumaan ovat alkaen 15 euroa ja tietokonepaikat alkaen 55 euroa. Lipuista löytyy lisätietoja Assemblyn verkkosivuilta.

Assembly

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Assemblyt ovat suomalaisen e-urheilun vuoden kohokohtia. Assembly-tapahtumat ovat suurimpia verkkopelitapahtumia Suomessa.

Jo kolmannen vuosikymmenen ajan järjestetyt Assembly-tapahtumat ovat vuosien varrella muuttaneet osoitetta moneen otteeseen. Nykyään Assemblyt ovat kuitenkin asettuneet Helsingin Messukeskukseen. Aiemmin Assemblyjä on järjestetty Kasavuoren koulukeskuksessa Kauniaisissa, Nikkarin yläasteella Keravalla, Helsingin Jäähallilla ja Helsingin Kaapelitehtaalla.

Lisätietoja

https://assembly.org/winter2020

Kuva: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset