Assembly Winter 2018 järjestetään viikonloppuna Helsingissä

Julkaistu ke 31. tammikuuta 2018
Takaisin uutisarkistoon

Assembly Winter järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 2.-4.2.2018.

Assembly on Suomen suurin verkkopelitapahtuma ja se järjestetään kaksi kertaa vuodessa: talvisin ja kesäisin. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja on avoin myös päiväkävijöille. Sisäänpääsylippujen hinnat ovat alkaen 20 euroa.

Assembly Winter 2018 ohjelmassa on muun muassa elektronisen urheilun ammattilais- ja harrasteturnauksia. Tapahtumassa pelataan ASUS ROG Counter-Strike: Global Offensive ja OMEN by HP Overwatch -ammattilaisturnaukset. ASUS ROG CS:GO -turnauksen palkintopotti on yhteensä 15 000 dollaria ja turnauksen finaali lähetetään lauantaina 3. helmikuuta suorana YLE TV2:lla kello 22:00 alkaen. Turnauksen tiedot löytyvät täältä. Turnaus alkaa perjantaina 2. helmikuuta kello 12:00, kun ryhmän A pro100 ja Conquer Gaming sekä Team-LDLC ja SuperJymy pelaavat vastakkain. Samana iltana kello 19:00 ryhmän B ALTERNATE aTTAx ja KatsoPeiliin sekä North Academy ja HAVU.PHZ kohtaavat.

OMEN by HP: Overwatch Tournamentin palkintopotti on 10 000 euroa ja kaikki pelit lähetetään verkkoon suomeksi ja englanniksi. Turnauksen tarkemmat tiedot on nähtävissä täältä. Turnaus alkaa perjantaina 2. helmikuuta kello 15:00 ja finaali pelataan lauantaina kello 16:00.

Harrasteturnauksia järjestetään peleissä CS:GO, Dota 2, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battlegrounds, League of Legends, Overwatch sekä Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. Harrasteturnauksiin voivat osallistua kaikki tapahtuman kävijät ja turnaukset pelataan kävijöiden omilla koneilla.

Liittohallituksen puheenjohtajistoa ja hallituksen jäseniä voi tavata Assembly Winterin K22 -alueen konepaikoilla rivissä E4!

Lisätietoja: http://www.assembly.org/winter18/

 

Kuva: Santtu Pajukanta / Assembly Winter 2017

Muut uutiset