Assembly Summer 2019 tarjoaa e-urheilua Helsingissä tulevana viikonloppuna

Julkaistu ti 30. heinäkuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä Assembly on täällä taas! Assembly Summer 2019 -tapahtuma tuo tulevana viikonloppuna kattavan verkkopelitapahtuman jälleen kerran Helsingin Messukeskukseen. Tähän mennessä Suomen suurimman verkkopelitapahtuman titteliä kantavan Assembly Summer 2019 -tapahtuman ammattilaisturnausten kokonaispalkintopotti on jopa noin 57 000 euroa. Tapahtumassa nähdään turnaukset Counter-Strike: Global Offensivessä, StarCraft 2:ssa, NHL:ssä, Arena of Valorissa ja Tetriksessä.

Assembly Summer 2019
  • 1.-4. elokuuta Helsingin Messukeskuksessa
  • n. 4200 tietokonepaikkaa
  • virtuaalilätkän eSM-kilpailut

Nelipäiväinen tapahtuma järjestetään 1.-4. elokuuta, ja paikalle odotetaan useita tuhansia kävijöitä. Assembly Summer 2019 -tapahtumassa on lähes 4200 tietokonepaikkaa, joka tekee siitä Suomen suurimman verkkopelitapahtuman.

Erik “Eki” Tammenpää puolustamaan eSM-titteliä virtuaalilätkässä

Assembly Summer 2019 -tapahtumassa kruunataan virtuaalilätkän Suomen mestari, kun eSM-kiertue palaa NHL 19 -pelin pariin sekä 1vs1 että 6vs6 -pelimuodoissa. Virtuaalilätkän eSM-kilpailussa on tarjolla 10 000 euroa. Neljän joukkueen 6vs6-turnaukseen on kutsuttu ennestään hallitseva Suomen mestari FILADELPHIA. 1vs1-turnaukseen on kutsuttu Team Sampia edustava, hallitseva Suomen mestari, Erik “Eki” Tammenpää sekä HAVU Gamingia edustava Hannes “Hansulinho” Kettunen. 1vs1-turnauksessa vastakkain taistelee 16 joukkuetta.

Assembly

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Assemblyt ovat suomalaisen e-urheilun vuoden kohokohtia. Assembly-tapahtumat ovat suurimpia verkkopelitapahtumia Suomessa.

Jo kolmannen vuosikymmenen ajan järjestetyt Assembly-tapahtumat ovat vuosien varrella muuttaneet osoitetta moneen otteeseen. Nykyään Assemblyt ovat kuitenkin asettuneet Helsingin Messukeskukseen. Aiemmin Assemblyjä on järjestetty Kasavuoren koulukeskuksessa Kauniaisissa, Nikkarin yläasteella Keravalla, Helsingin Jäähallilla ja Helsingin Kaapelitehtaalla.

Lisätietoja

https://assembly.org/summer19
https://esm.gg/pelit/nhl
https://esm.gg/operaattorit/nhlgamer

Kuva: Joel Tainio / SEUL ry

Muut uutiset