Arctic Invitational -megatapahtuma — suomalainen SJ Gaming haastaa kolme maailmantason joukkuetta

Julkaistu to 12. syyskuuta 2019
Takaisin uutisarkistoon

Tuore Counter-Strike: Global Offensiven suomenmestari SJ Gaming haastaa tulevana lauantaina kolme maailmantason joukkuetta. Turnauksessa pelaa brasilialainen FURIA, eurooppalainen CR4ZY, pohjoisamerikkalainen Cloud9 ja suomalainen SJ Gaming.  SJ:llä on ensimmäisenä vastassa CR4ZY, jonka riveissä pelaa suomalainen Otto “ottoNd” Sihvo. Mikäli Tony “arvid” Niemelän johtama SJ Gaming voittaa CR4ZY:n, on heillä finaalissa vastassa FURIA tai Cloud9.

Arctic Invitational CS:GO by Lenovo Legion -nimeä kantavassa single-elimination turnauksessa on palkintopottina huimat 100 000 euroa. Turnauksen kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Tapahtuma on ensimmäinen itsenäinen e-urheilun hallitapahtuma Suomessa, ja sen palkintopotti on 2,5 kertaa enemmän kuin missään suomalaisessa kilpapeliturnauksessa tai -liigassa ikinä. Turnaus pelataan Hartwall Arenalla 14. syyskuuta 2019.

FURIA, CR4ZY ja Cloud9 kutsuttiin tapahtumaan suoraan. Tämän lisäksi tapahtumaan karsiutui suomalainen SJ Gaming, voittamalla suomenmestaruuden Tubecon 2019 -tapahtumassa elokuussa.

Counter-Strike: Global Offensiven lisäksi Arctic Invitationalissa pelataan Elisa 5G-liigan finaalit. Beach Buggy Racing 2 -pelillä pelattavassa mobiilipelifinaalissa on palkintopottina 10 000 euroa ja tuotepalkintoja.

Tapahtuman kulkua voi seurata paikan päältä, Twitchistä ja Ottelut-portaalista. Lippuja voi ostaa osoitteesta ticketmaster.fi/arctic.

Lisätietoja
https://arcticinvitational.fi/fi
https://ticketmaster.fi/arctic
https://ottelut.seul.fi/matches/tournament:Arctic%20Invitational
https://twitch.tv/arcticinvitational

Kuva: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset