Toni Järvinen

Julkaistu ke 25. lokakuuta 2023
Takaisin uutisarkistoon

Esittely – kuka olet:

Nimi on Toni Järvinen, 38-vuotias, IT-alan sekä tietoturvan ammattilainen.  

Ammattisi ja koulutustaustasi:

Noin 20 vuotta painettu IT-alalla, useammassa eri maassa ja eri toimialoilla toimivissa yrityksissä. Siinä ohella tullut pyöritettyä yrityksiä sivussa ja välillä päätoimisesti.

Elektronisen urheilun taustasi

Pelaaminen on ollut osa arkea ja vapaa-aikaa jo pikkupojasta asti erilaisilla tietokoneilla sekä konsoleilla, aina tähän päivään asti. Elektronista urheilua on tullut seurattua välillä enemmän ja välillä vähemmän vuosikymmenien saatossa, on kuitenkin ollut hienoa seurata miten koko ala on kehittynyt putkinäyttö laneista areena tason tapahtumiin. Konkreettiset kosketukset esports arkeen alkoivat kun 2021 perustettiin AHJO Esports, mistä muodostui vuotta myöhemmin JANO Esports, näissä päässyt tekemään kaikkea mahdollista organisaatioon liittyen.

Mitä asioita haluaisit ajaa hallituksessa

Omat mielenkiinnon kohteet tällä hetkellä ovat siinä, että suomeen saataisiin toimiva ja pitkäjänteinen ekosysteemi. Tämä käytännössä tarkoittasi sitä että olisi kaiken tasoisia organisaatioita (amatööri, puoliammattilainen ja ammattilainen), mikä loisi myös taustahenkilöille sekä pelaajille mahdollisuuksia pelaa ja kokeilla omia tasoja, samalla kehittyä haluttuun suuntaan. Suomi on pieni maa ja resurssit sekä pelaajamateriaali on rajattua, tämä kannustaisi myös eri organisaatioita tekemään yhteistyötä keskenään ja ylipäätänsä alalla voitaisiin tehdä asioita enemmän yhdessä.

Mikä jäsenjärjestö tukee ehdolleasettumistasi

Minulla on JANO Esportsin tuki.

Muut uutiset

Seuratuki 2024

Valtakunnallinen seuratuen hakuinfo on tarkoitettu avustusta hakeville seuroille, seurakehittäjille, lausujille ja…