Apex Legendsin LAN-turnaukseen suomalaisväriä

Julkaistu su 24. maaliskuuta 2024
Takaisin uutisarkistoon

Vuoden 2024 ensimmäisessä Apex Legends LAN-turnauksessa päästään näkemään sinivalkoista edustusta. Euroopan sarjasta lähetettävien kahdeksan parhaan joukkueen riveistä löytyy kaksi kappaletta suomalaisia. 

Neljänneksi sijoittuneen Made In Heaven:in Otso “Sinetic” Himanen ja seitsemänneksi sijoittuneen 2R1C:n Niki “Mysi” Piira lähtevät toukokuun alussa kilpailemaan Los Angelesissa pidettäviin Apex Legends Globals Series (ALGS) Split 1 pudotuspeleihin. 40 joukkuetta ympäri maailmaa saapuu kilpailemaan miljoonan dollarin palkintopotista, sekä karsintapisteistä vuoden lopulla pelattavaan ALGS Championship maailmanmestaruusturnaukseen.

Piira pääsi kokemaan, millaista on pelata Apex Legendsin suurimmalla lavalla jo viime syyskuussa, edustaessaan GoNext Esports -organisaatiota vuoden 2023 Apex Legends Championship turnauksessa. Tulokseksi jäi kuitenkin 31. sija, mutta tällä kertaa tavoitteet ovat jo korkeammalla.

Tuntuu hyvältä päästä takas pelaamaan laneille varsinkin kun ottaa huomioon kuinka vähän ollaan pelattu joukkueena ja kuinka nopeasti ollaan kehitytty. Odotuksena näille laneille on se että päästäisin finaaleihin asti ja siellä pelataan parhaamme mukaan”

-Niki “Mysi” Piira

Ensimmäistä kautta korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle Himaselle oman joukkueen menestys tuli hienoisena yllätyksenä. Kuitenkin todellisen kilpailijan elkein, Kalifornian valojen häämöttäessä, nälkä kasvaa syödessä.

Itestä oli aika yllätys päästä heti ensimmäisenä kilpailukautena pelaamaan laneihin, vähän semmonen epäaito fiilis ihan kuin koko hommaa ei ois tapahtunu. Joukkueena odotukset on vähä kaikkialla ilmassa, me ei ensinnäkään uskottu alusta lähtien että päästäs ylipäätään näin pitkälle, mutta nyt odotukset noussut, kun näin hyvin pärjättiin. Finaalit laneissa on tavoite mitä lähetään hakemaan aivan täysteholla”

-Otso “Sinetic” Himanen

ALGS 2024 Split 1 pudotuspelit pelataan 2-5. toukokuuta Los Angelesin Galen Centerissä. Turnauksen virallista lähetystä voit seurata YouTuben tai Twitchin välityksellä.

 

Muut uutiset