Ammattiopisto Lappia liiton jäseneksi

Julkaistu to 14. toukokuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Suomen elektronisen urheilun liiton hallitus hyväksyi liiton jäseneksi Ammattiopisto Lappian liittohallituksen kokouksessa 12. toukokuuta. Ammattiopisto Lappia on liiton jäsenistön seitsemäs oppilaitos. Liitolla on nyt yhteensä 44 jäsentä.

Koulutuskuntayhtymä Lappialla on 4 toimipistettä, Kemissä, Torniossa, Tervolassa ja Muoniossa. Opiskelijoita Lappiassa on kaikkiaan noin 3000. Lappia tarjoaa elektronisen urheilun opintoja osana ammatillista koulutusta, jonka lisäksi Lappiassa voi suorittaa elektronisen urheilun opintoja osana urheiluakatemiatoimintaa.

Lappian eSportsin toiminta keskittyy tavoitteellisen pelaamisen tukemiseen niin terveellisten elämäntapojen parantamisen kuin pelaamisen valmennuksen osalta. Lisäksi Lappiassa tuetaan sekä harjoittelupaikkoihin että -välineisiin liittyvissä asioissa.

”Olemme erittäin tyytyväisiä liiton jäsenyydestä ja käynnistetystä yhteistyöstä Lappian ja SEUL:n välillä. Haluamme olla oppilaitoksena kehittämässä elektronisen urheilun valmennusta, koulutusta ja näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi meille on erittäin tärkeää, että sidomme eSport toimintaan vahvasti myös opiskelu- ja työhyvinvoinnin näkökulman”, kommentoi Lappian urheiluakatemiakoordinaattori Pekka Tiitinen.

Lisätietoja Lappiasta

Kuva: Johannes Ek

Muut uutiset