Ajankohtainen e-urheilun ottelu- ja tulospalvelu SEUL Ottelut -portaali saatavilla myös Twitterissä

Julkaistu ma 6. huhtikuuta 2020
Takaisin uutisarkistoon

Liitto ylläpitää suomalaisen e-urheilun seuraajille tarkoitettua ottelu- ja tulospalvelua, SEUL Ottelut -portaalia. Ottelut-portaalin päivitykset on saatavilla nyt myös Twitterissä.

Palvelun tarkoitus on tarjota suomalaisille elektronisen urheilun seuraajille ja muille kiinnostuneille keskitettyä ja ajankohtaista tietoa siitä, milloin ja mistä suomalaisten joukkueiden ja pelaajien otteluita voi seurata.

Palvelu pyrkii mahdollistamaan kaiken kotimaisen sisällön seuraamisen. Se tarjoaa yleisölle tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat, ottelun reaaliaikaiset seurantamahdollisuudet ja muut tarpeelliset lisätiedot. Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä kotimaisia uutisia.

Päivän ottelut automaattisesti Twitter-aikajanalle

SEUL Ottelut -portaalin Twitteriin julkaistaan kerran päivässä lista tulevista otteluista, joissa pelaa suomalaisia. Lisäksi Suomen elektronisen urheilun liitto suosittelee listalta kiinnostavia otteluita katsottavaksi eri pelititteleistä.

Tulevien otteluiden lista julkaistaan automaattisesti, mikäli otteluita kyseiselle päivälle löytyy. Lähetykset ja tulokset kyseisistä otteluista pääsee näkemään osoitteesta ottelut.info.

Turnausnostot yhdestä paikasta

Ottelut-portaalin Twitteriin tehdään automaattisten ottelujulkaisujen lisäksi kevyitä nostoja sekä kotimaisista että kansainvälisistä turnauksista, joissa suomalaiset e-urheilijat pelaavat.

Mikäli jokin turnaus tai pelititteli on jäänyt lisäämättä SEUL Ottelut -portaaliin, voi Liitolle lähettää vinkkejä sähköpostitse osoitteeseen ottelut@seul.fi. Mikäli ottelun tiedot saapuvat vain 24 tuntia ennen pelin pelaamista tai samana viikonloppuna, sen lisäämistä portaaliin ei valitettavasti voida taata. Portaalin tietoja päivitetään pääosin arkipäivisin Liiton työntekijöiden toimesta.

Lisätietoja

https://twitter.com/ottelut
https://ottelut.info

Kuvat: Arttu Kokkonen / SEUL ry

Muut uutiset