AhlmanEdu lanseeraa uuden oppivelvollisille suunnatun esports-opiskelulinjan

Julkaistu ti 7. maaliskuuta 2023
Takaisin uutisarkistoon

AhlmanEdu on ylpeä voidessaan ilmoittaa uudesta oppivelvollisille suunnatusta esports-opiskelulinjastaan, joka tarjoaa laadukkaita puitteita ja valmennusta nuorille esports-harrastajille. Tämä uusi opiskelulinja on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään esports-opetuksesta peruskoulun jälkeiselle ajalle.
Esports -linja on oppivelvollisille maksuton.

AhlmanEdun esports-linjalla opiskelijat voivat kehittää taitojaan kilpailullisessa ympäristössä ja oppia tarvittavia taitoja menestyvälle kilpapelaajalle.

Puitteiden osalta AhlmanEdu tarjoaa modernin harjoitustilan, nopean nettiyhteyden ja samanhenkisen tavoitteellisen ryhmän kanssa työskentelyn, joka motivoi opinnoissa eteenpäin.

Valmennus AhlmanEdun esports-opiskelulinjalla on huippuluokkaa. Opiskelijoille tarjotaan valmennusta ammattitaitoisilta esports-valmentajilta, jotka ovat työskennelleet alan huipulla valmentajina ja pelaajina. Valmennusohjelma sisältää henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi myös tiimityöskentelyn oppimista, psyykkisten taitojen harjoittamista ja yleistä osaamista alasta ammattipelaajan arjen tueksi.

Oppivelvollisten linjan lisäksi Ahlmannilla on jälleen haku auki myös aikuisten esports -linjalle, jossa voit olla vuoden bootcampilla opiskelemassa valmennuksen alaisuudessa!

Lisätietoja ja linkit hakuun: https://ahlmanedu.fi/koulutushaku/esport-linja/

Muut uutiset