Organisaatio

Suomen elektronisen urheilun liitossa päätäntävaltaa käyttää liiton jäsenistö liittokokouksen yhteydessä. SEUL:n päätäntävaltaa käyttää liiton jäsenistö liittokokouksen yhteydessä, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Liittokokouksen tehtäviä ovat muun muassa liiton hallituksen valinta sekä liiton taloudesta ja toiminnasta päättäminen.

Liittohallitus ohjaa liiton päivittäistä toimintaa yhdessä liiton työntekijöiden kanssa. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Sen tärkein tehtävä on toimeenpanna liittokokouksen päättämät asiat ja valvoa liiton taloutta. Se myös valvoo liiton etuja ja hyväksyy uudet jäsenet.

Tämän lisäksi liiton apuna toimii joukko vapaaehtoisia, jotka tekevät tärkeää työtä elektronisen urheilun kehittämiseksi osana eri työryhmiä ja projekteja.

Hallitus

Ville Qvist

Puheenjohtaja

Otto Takala

Varapuheenjohtaja

Mirka Otsonkoski

Varapuheenjohtaja

Aku Aarva

Hallituksen jäsen

Arttu Hämäläinen

Hallituksen jäsen

Kimmo Leinonen

Hallituksen jäsen

Markus Hyytinen

Hallituksen jäsen

Sonja Onerva

Hallituksen jäsen

Christian Joutsenvuori

Hallituksen varajäsen

Tuomas Rauhansalo

Hallituksen varajäsen

Työntekijät

Miika Pulkkinen

Toiminnanjohtaja

Ville Qvist

Thalian

Puheenjohtaja

Olen reilu kolmekymppinen pitkän linjan urheilija, ja nykyään myös eUrheilija. Urheilukentän puolella pelaan ennen kaikkea jalkapalloa, eUrheilun puolella taas erilaiset mobat ja korttipelit ovat eniten kulutuksessa. Liittoon tieni kulki Jesse Ryn kautta, jossa olen ollut pääjärjestäjänä erilaisissa lanitapahtumissa.

Liittohallituksessa toimialuettani ovat ennen kaikkea strategian kirjoittaminen sekä liiton lakipalveluiden kehittäminen. Olen myös kehittämässä liiton lisenssijärjestelmää. Itselleni tavoitteena olisi saada nostettua koko eUrheilun profiilia kohti perinteisiä urheilulajeja ja tätä työtä olen tullut myös liittoon tekemään. Lisäksi toimin myös liittohallituksen sihteerinä.

Otto Takala

Defcon

Varapuheenjohtaja

Olen kolmatta vuosikymmentä juurtava sekoitus urheilun ja e-urheilun maailmaa. Olen myös liiton miehenä tunnettu intohimoinen urheilija, vaikuttaja ja mahdollistaja, joka haluaa kehittää harjoittelun ja pitkäjänteisyyden kannalta kokonaisvaltaisempaa elektronisen urheilun kenttää. Liikunta- ja nuorisoalan ammattilaisena sekä koko ikäni yksilö- ja joukkueurheilun parissa vaikuttaneena urheilijana, ohjaajana ja valmentajana olen syvällä liikunta- ja urheilumaailman kehityksen kentässä. Pidän pelaamista ja lajin seuraamista merkittävänä lisänä arkiseen hyvinvointiini. Pelimaailmassa erityisosaaminen on CS:GO:n puolella.

Valmennus- ja maajoukkuetoiminnan strateginen suunnittelu ja kehittäminen ovat pääasiallisia vastuualueitani liittohallituksen toiminnassa vuonna 2017. Toimin linkkinä niin sanotun perinteisen urheilun toimijoihin ja rakennan yhteläisyyksiä urheilun ja elektronisen urheilun välille. Tämän lisäksi toimin kuluvan vuoden liiton rahastonhoitajana.

Mirka Otsonkoski

EvilDoing_HoneyBadger

Varapuheenjohtaja

Olen tutustunut elektroniseen urheiluun opiskeluaikoinani, mutta pelaaminen on ollut harrastukseni jo pitkään. Päädyinkin kirjoittamaan Pro Gradu -tutkielmani elektronisesta urheilusta hyvinvoinnin ja elämäntapojen näkökulmasta ja jäin sille tielle. Tällä hetkellä pelaan aktiivisesti lähinnä The Sims 4 -peliä, mutta kavereiden höntsäillään muissakin peleissä. Tuen parhaani mukaan hallituksen toimintaa ja olen mukana kehittämässä Suomen elektronisen urheilun kenttää.

Aku Aarva

Hallituksen jäsen

Olen vuosikymmenien kokemuksella varustettu harrastepelaaja Helsingistä. Työssäni rakennan parempaa Eurooppaa osana kansainvälistä Eurooppaliikettä ja vapaa-ajallani istun tietokoneella pelaamassa tai kokouksissa kehittämässä suomalaista järjestö- ja yrityskenttää. Politiikka ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen ovat sydäntä lähellä, mutta vielä lähempänä ovat PUBG, Rocket League, Pillars of Eternity, CS:GO, Overwatch ja Dishonored -sarja.

Toimin liiton hallituksen jäsenenä ja tässä roolissa pyrin paitsi oppimaan uutta e-urheilun alalta myös jakamaan laajaa osaamistani liiton toimijoiden käyttöön. Kytkökseni suomalaiselle korkeakoulukentälle ja osaamiseni yhteiskuntavaikuttamisesta ja strategioiden sekä hallinnon kehittämisestä tuovat toivottavasti merkittävää lisäarvoa liitolle. Haluaisin nähdä suomalaisen e-urheilun kentän kasvavan ja kehittyvän liiton avulla ja laajentuvan merkittäväksi liiketoiminta-alaksi lähivuosien aikana. SEULissa on valtava potentiaali ja e-urheilussa tulevaisuus.

Arttu Hämäläinen

Olvari

Hallituksen jäsen

Kimmo Leinonen

Hallituksen jäsen

Olen intohimoinen e-urheilufani ja toiminut e-urheilukentällä useamman vuoden erilaisissa tehtävissä niin managerina, e-urheilukoordinaattorina kuin konsulttinakin. Pelaaminen on ollut itselleni rakas harrastus 10-vuotiaasta lähtien ja e-urheiluun sotkeuduin Dota2:n myötä vuonna 2008. Pelaaminen ja e-urheilu tulevat olemaan maailman suurimpia harrastuksia tulevaisuudessa ja on ensiarvoisen tärkeää, että e-urheilulla on toimija, joka vie lajia eteenpäin laajalla rintamalla yhdessä kentän kanssa.

Minulla on taustaa e-urheilusta seurakentällä ja vahvaa osaamista e-urheilusta julkishallinnon puolella. Pyrin edistämään e-urheilukentän ja liiton suhteita julkishallinnon toimijoihin, varsinkin kaupunkeihin. E-urheilun seuratoiminta ja seuratoiminnan kehittäminen ovat itselle erittäin tärkeitä teemoja sillä e-urheilun suuri vaikuttavuus ja potentiaali syntyy isosta määrästä harrastajia. Toimin liiton rahastonhoitajan vuonna 2020.

Markus Hyytinen

Hallituksen jäsen

Olen lukio-opettaja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistossa. Sivussa teen palvelin- ja ohjelmistoylläpitotöitä freelancerina sekä tutkin matematiikanfilosofiaa Oulun yliopistossa.

Elektronisen urheilun harrastukseni alkoi kilpailullisen Pokemonin parissa (G3). Tästä jatkoin League of Legendsiin, Hearthstoneen ja Overwatchiin. Hearthstonessa osallistuin myös liveturnauksiin Legend-tason pelaajana. Nykyään harrastan elektronista urheilua enimmäkseen turnausjärjestäjänä ja -tuomarina, sekä kaveriporukoiden ja lan-tapahtumien casual-peleinä. Pelaan epäsäännöllisesti myös tappelupelejä, pääpeleinä Them's Fighting Herds ja Pokken Tournament DX.

Elektronisen urheilun tapahtumien parissa aloitin Vectoramassa vuonna 2013. Aluksi olin järjestäjänä Vectoraman Hearthstone-turnauksissa, myöhemmin koko turnaustoiminnan vastuuhenkilönä. Merkittävin järjestämäni turnaus on ollut vuoden 2019 Dota 2 eSM-mestaruusturnaus.

Olen osallistunut aktiivisesti elektronisen urheilun tapahtumiin koko Suomen alueella sekä kävijänä että järjestäjänä. Eri tapahtumissa olen toiminut monipuolisesti turnausjärjestäjänä, tuomarina ja muissa toimitsijatehtävissä Assembly-, Lantrek- ja Insomnia-tapahtumissa. Olen suorittanut SEUL ry:n elektronisen urheilun tuomarikortin. Myös stream-tuotanto on minulle tuttua. Olen juontanut ja lähettänyt Hearthstone-turnauksia Twitch-kanavallani, sekä ollut mukana useiden non-byoc turnausten lähetysten tuotannoissa yhteyshenkilönä stream-tuotannon ja turnauksen tuomareiden välillä.

Sonja Onerva

Hallituksen jäsen

Olen Roots Gaming ry:n varapuheenjohtaja ja Non-toxic - syrjimätön pelikulttuuri –hankkeen projektikoordinaattori. Hallituksessa haluan työskennellä laajemmin junioritoiminnan ja ruohonjuuritason toiminnan edistämiseksi ja toimintojen yhdenvertaistamiseksi. Lisäksi haluan olla luomassa turvallisempaa, yhdenvertaisempaa ja kaikille avointa e-urheilukulttuuria Suomeen.

Nautin myös suuresti pelaamisesta ja seuraan aktiivisesti suomalaista ja kansainvälistä e-urheilua, erityisesti CS:GOta.

Christian Joutsenvuori

Cepi

Hallituksen varajäsen

Allekirjoittaneena toimii aktiivinen esports-alan yrittäjä laajalla kilpapelitaustalla. Vuosien saatossa olen siirtynyt pelaajan roolista valmentajaksi, jonka pohjalta perustin myös esports-valmennusyrityksen Incoachin. Matkan varrella kokeilin siipiäni myös seuramaailmassa Vimpelin Vedon Esports jaoston managerina, jonka päätyttyä ryhdyin täysipäiväiseksi yrittäjäksi Incoachille.
Erityisen lähellä sydäntä on pelaajapolun ja nuorten harrastusmahdollisuuksien kehittäminen, sekä esportsin aseman parantaminen ja laajentaminen etenkin julkisella sektorilla. Liitossa haluan parantaa alan koulutusmahdollisuuksia ja edistää esportsin vakuuttavuutta entisestään.

Tuomas Rauhansalo

Hallituksen varajäsen

Miika Pulkkinen

Gawin

Toiminnanjohtaja