Jäsenet

Suomen elektronisen urheilun liiton jäsenistö koostuu suomalaisista kilpapelaamisessa mukana olevista yhdistyksistä ja yrityksistä. Jäsenistön yhteisenä tavoitteena on edistää ja nostaa elektronisen urheilun asemaa Suomessa.

SEUL ry:n jäsenet valitsee liittohallitus hakemusten perusteella. Mikäli organisaatiotasi kiinnostaa jäsenyys Suomen elektronisen urheilun liitossa, voit olla yhteydessä liiton puheenjohtajaan.

ENCE eSports

http://ence.gg

ENCE eSports on suomalainen elektronisen urheilun ammattilaisorganisaatio.

Skynett ry perustettiin Parikkalassa vuonna 2004 kolmen kaveruksen kesken, kun olohuoneet kävivät lanitoimintaan liian pieniksi pelaajamäärän kasvaessa. Verkkopelitapahtumat ovat kasvaneet vuodesta toiseen ja nykyään yhdistyksen päätapahtumana on joulun välipäivinä pidettävä, noin 120-paikkainen Skynett Langames, josta edelleen huokuu vahvasti alkuperäisen kotilanittamisen henki ja rento meininki.

LanTrek on Ylöjärveltä kotoisin oleva, vuonna 2001 perustettu yhdistys joka järjestää omaa LAN-tapahtumaa. Tapahtuma sai alkunsa LAN-/pelikulttuurista kiinnostuneiden lukiolaisten toimesta Ylöjärven lukion tiloissa. Siitä lähtien LanTrek on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta ja kävijämäärien kasvun myötä tapahtuma on siirtynyt Tampereelle. LanTrekin erikoistarjontana on peliluola lukuisine eri konsoleineen ja konsolipelaajille omistetut konepaikat.

Finnish eSports League

http://www.fel.gg

Vuonna 2015 perustettu Finnish eSports League eli FEL on suomalainen
yritys, joka tarjoaa pelaamisen kilpasarjoja ja turnauksia.

Ottelut pelataan kotinäytöiltä, ja niitä lähetetään suorana
Twitch-palvelussa suomenkielisellä selostuksella. FEL panostaa
voimakkaasti myös tapahtumiin ja yleisön edessä pelattaviin
liveotteluihin.

FEL tekee yhteistyötä nuorisotoimijoiden kanssa muun muassa
nuorisotaloilla järjestettävillä pelikouluilla.

Pargas Gaming Community rf

http://www.pargas.net/

Pargas Gaming Community rf (PGC) är en år 2014 grundad ungdomsförening med syfte att främja och utveckla intresset för informations- och kommunikationsteknik som hobby och fritidssysselsättning. PGC arrangerar och stöder LAN-evenemang samt andra former av IT- och datorspelsrelaterade fritidsaktiviteter i Pargas, Kimitoön och Åbo.

Huvudevenemanget ÅboLANd med plats för 130 deltagare ordnas mellan jul och nyår i Kimito.

—-

Pargas Gaming Community rf (PGC) on vuonna 2014 perustettu nuorisoyhdistys jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää tieto- ja viestintäteknologian kiinnostusta harrastuksena ja vapaa-ajan toimintana. PGC järjestää ja tukee LAN-tapahtumia sekä muita tietotekniikkaan ja tietokonepeleihin liittyviä vapaa-ajan tapahtumia Paraisilla, Kemiönsaarella ja Turussa.

Päätapahtuma ÅboLANd on 130 osallistujan LAN-tapahtuma joka järjestetään joulun ja uudenvuodenaaton välillä Kemiössä.

Suomalainen elektroniseen urheiluun keskittyvä kollektiivi, joka tuottaa yleisölleen korkealaatuista selostus- sekä juontotoimintaa.

Porin Taistelupelaajat ry

http://ptpry.fi/

PTP eli Porin Taistelupelaajat perustettiin vuonna 2011. Ydintoimintaamme kuuluu kerran kuukaudessa järjestettävä taistelupelitapahtuma, jossa tarjoamme asiasta kiinnostuneille mahdollisuuden pelata eri taistelupelejä muita harrastajia vastaan niin huvi-  kuin kilpailumielessä. Lisäksi järjestämme vuosittain kaksi isointa taistelupelitapahtumaa, talvella Luminyrkin Porissa sekä Rautanyrkin kesällä Helsingissä. Näiden lisäksi kierrämme sovittaessa eri tapahtumissa järjestämässä konsoliturnauksia tai muuten pitämässä pelipisteitä.

Vuonna 2003 perustettu Livegamers arvostelee uusimmat pelit, uutisoi pelialan tapahtumista ja järjestää turnauksia sekä liigoja konsoli-peleistä.

Finnish Sim Racing Association ry

http://www.fisra.fi

Finnish Sim Racing Association ry (FiSRA) on keväällä 2015 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on ylläpitää, edistää ja tukea kansallista ja kansainvälistä ajosimulaattoriharrastusta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää vuosittain sim racingin SM-sarjan, tekee yhteistyötä lajiin liittyvien tahojen kanssa, osallistuu tapahtumiin sekä toimii lajin edustajana Suomessa.

VECTOR - Suomen Verkkopeliyhdistys ry

http://vectorama.info/

VECTOR – Suomen Verkkopeliyhdistys ry on vuonna 1999 perustettu yleishyödyllinen yhdistys, jonka keskeisenä ajatuksen on edesauttaa ihmisiä kiinnostumaan verkkopelaamisesta, pelien kehitystyöstä sekä tekemisestä erilaisin luovin menetelmin ja informatiivisin tavoin. Näiden ajatusten lisäksi yhdistys pyrkii edistämään pelialan monenlaisten harrastajien ja ammattilaistoimijoiden keskinäistä sosiaalista vuorovaikutusta järjestämällä mielenkiintoisia tilaisuuksia, joissa he voivat kohdata toisiaan ja mahdollisesti jakaa kokemuksia tai voimia keskenään. Yhdistys on järjestänyt jo vuodesta 2000 saakka yhden suuremman jokakesäisen verkkopelitapahtuman Oulussa. Yhdistys on aika-ajoin avustanut järjestämään myös pienempiä tapahtumia eri puolella suomea ja on ollut mukana tukemassa muita pelialan toimijoita mahdollisuuksien mukaan.

Garde-Party ry

http://www.garde.fi/

Garde-Party ry on kainuulainen verkkopeli- ja radioamatööriyhdistys, jonka toiminnan juuret juontavat jo vuodelle 2002. Jäseniä on tällä hetkellä yli 70. Yhdistyksen tavoitteena on edistää verkkopelaamista ja radioamatööritoimintaa harrastustoimintana, sekä saada nuoria innostumaan tekniikasta ja tuoda heidät yhteisen harrastuksen pariin. Vuosittain yhdistys järjestää pienempiä verkkopelitapahtumia ja radioamatööri-iltoja jäsenilleen, jonne myös yhdistyksen ulkopuoliset ovat tervetulleita mukaan tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Vuosittain Garde-Party ry järjestää myös Kainuun suurimman verkkopelitapahtuman GetOnline:n, joka täytti vuonna 2013 juhlavat 10 vuotta. Olemalla mukana toiminnassa nuoret saavat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin, sekä samalla oppia myös työelämänkin kannalta tärkeitä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ICT-taitoja.

Snooze ry on vuonna 2009 perustettu verkkopeliyhdistys, jonka kotipaikka on Kotka. Toiminnan tarkoituksena on järjestää ja ylläpitää verkkopelitoimintaa Kotkan alueella sekä lähikunnissa. Järjestämme 5-7 pienempää, alle 100 hengen verkkopelitapahtumaa vuodessa.

Finnish Gaming Community ry

http://www.gaming.fi/

Finnish Gaming Community ry, eli Gaming.fi tukee suomalaisten eSports-pelaajien toimintaa. Tuotamme ilmaisia palveluja yhteisön hyväksi. Sivustolta löydät uutisia, keskusteluita, videoita, tiedostoja ja paljon muuta informaatiota parhaisiin eSports-peleihin liittyen. Alkuperäisen idean mukaisesti käyttäjätilit ja kaikki palvelut ovat ilmaisia; sinun tarvitsee vain luoda oma tunnuksesi ja olet mukana. Gaming.fi-sivuston omistaa Finnish Gaming Community ry. Yhdistys on yleishyödyllinen ja kaikki sen saama tulo ohjataan sivuston kehittämiseen sekä ylläpitämiseen.

The Group ry

http://thegroup.fi/

The Group ry on helsinkiläinen yhdistys, jonka pääasiallisena tavoitteena on edistää tietokonekulttuuria Suomessa. The Groupin toiminta ulottuu pienimuotoisten LAN-tapahtumien järjestämisestä aina kovien kilpapeliturnausten ja tapahtumien järjestämiseen yhteistyökumppaneiden kanssa. The Group ry on ollut perustamassa mm. Peliseura-hankkeen kautta Suomen elektronisen urheilun liittoa, järjestänyt Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen Pelitalolla SuperSunnuntai toimintaa ja ESPC-turnauksia sekä tuottanut Helsingin Medialukiolle tapahtumajärjestäjäkursseja.

Assembly Organizing

http://www.assembly.org/asmorg

ASSEMBLY Organizing on yli 200 vapaaehtoistyöntekijän yhteisö, joka on omistautunut järjestämään ASSEMBLY-tapahtumia Suomessa.

Yhteisö juontaa juurensa aina vuoden 1992 ensimmäiseen ASSEMBLY-tapahtumaan, jolloin demogroupit ja muutamat demoskeneaktiivit järjestivät ensimmäiset ASSEMBLY-tapahtumat. Nykyään taustallamme on suomalainen voittoa tavoittelematon yritys nimeltä Assembly Organizing Oy.

Kavala esports ry

http://www.kavala.fi

Kavala esports ry on Kainuulainen organisaatio, joka edistää
elektronista urheilua Kainuun alueella, genrestä tai alustasta
riippumatta. Yhdistys järjestää esports -iltoja, verkkopeli- ja muita
pelitapahtumia sekä kilpailutoimintaa.

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry

http://www.insomnia.fi/

Verkkopeliyhdistys Insomnia ry järjestää lähiverkkotapahtumia Porissa. Yhdessä omistamansa tapahtumapalveluyrityksen kanssa yhdistys on tuottanut myös tietoliikenne- ja kalustopalveluita lukuisiin tapahtumiin ympäri Suomea. Lisätietoa yhdistyksestä on saatavilla yhdistyksen mediakortista.

Urbanlan ry

http://urbanlan.fi/

Urbanlan ry:n tarkoituksena on järjestää verkkopelitapahtumia Keski-pohjanmaalla. Tapahtumia on järjestetty Kokkolassa vuodesta 2008 lähtien, kaksi kertaa vuodessa.

Jyväskylän eSports-Seura

http://jessery.fi/

Jyväskylän eSports-Seura on elokuussa 2012 perustettu elektronisen urheilun yhdistys, jonka tarkoituksen on levittää elektronisen urheilun sanomaa ja positiivista pelikulttuuria Keski-Suomen alueella. Seura järjestää monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Säännöllisiä tapahtumia ovat muun muassa lautapeli-illat, LAN-partyt ja kisakatsomot.

Tampereen Esport Klubi ry

http://www.teskry.fi

Tampereen Esports Klubi eli Tesk on 2015 perustettu elektronisen urheilun edistämiseen ja tunnettuuden lisäämiseen tähtäävä yhdistys.

Järjestämme tapahtumia kuten kisakatsomoita, peliturnauksia ja peli-iltoja. Yhdistys tekee laajamittaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ympäri Suomea ja toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Suomen Tanssipelaajat ry

http://www.tanssipelit.fi/

Suomen Tanssipelaajat ry on perustettu kesällä 2006. Sen tarkoituksena on luoda pohja suomalaisten tanssipelaajien yhteisötoiminnalle ja edistää lajia yleisesti tanssi-, peli- ja liikuntamuotona koko Suomessa. Yhdistys tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa tarjotakseen sekä aktiivisille että satunnaisille harrastajille paremmat mahdollisuudet harrastaa tanssipelaamista ympäri Suomea. Pelimahdollisuuksia on tarjolla kolikkopelilaitteiden, kotipelilaitteistojen, sekä erilaisten promootioiden, tapahtumien ja kilpailuiden muodossa.

Savon Diginatiivit ry

http://diginatiivit.fi/

Savon Diginatiivit ry perustettiin keväällä 2014 nimensä mukaisesti Savon alueelle, kehittämään digitaalista harrastetoimintaa johon pelaaminen kytkeytyy vahvasti niin pelinkehityksen kuin kilpa- ja harrastepelaamisen tiimoilta. Yhdistystä johdetaan Kuopiosta käsin jossa sen päätapahtuma, Gyostage, toimii. Lisäksi tuotamme mm. Iisalmessa toimivaa SawoLan –tapahtumaa ja nuorten harrastetoimintaa Kuopiossa.

Diginatiivien ohessa toimii myös lukuisat pienemmän paikallisyhdistykset jotka tuottavat alueen nuorille kestävää harrastetoimintaa ja mahdollisuuden tavata saman henkisiä kavereita.