SEUL mukana LanTrek’17 -tapahtumassa

Tampereen seudun suurin verkkopelitapahtuma LanTrek käynnistyy pian. Elektronisen urheilun turnausten palkintopotissa on yli 10000 euroa.

02.03.2017

Liiton jäsen LanTrek ry järjestää LanTrek 2017 -tapahtuman Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 2.-5.3.2017. Perinteisesti Tampereen seudun suurimpaan verkkopelitapahtumaan odotetaan yli 2200 verkkopelaamisesta tai tietotekniikasta kiinnostunutta kävijää. Tapahtuman yhteydessä pelataan kovatasoiset Counter-Strike: Global Offensive sekä Hearthstone ammattilaisturnaukset ja tapahtuman yhteistyökumppani AHLMAN järjestää lisäksi amatööriturnaukset CS:GO, Hearthstone, DOTA2, League of Legends ja Overwatch -peleissä.

Suomen elektronisen urheilun liitto on edustettuna tapahtumassa perjantaista lauantaihin. Liittohallituksen jäseniä voi tavata liiton omalla tapahtumapisteellä, jossa on mahdollista käydä keskustelua elektronisesta urheilusta ja pelata Rocket League -otteluita muita tapahtumakävijöitä ja liiton puheenjohtajistoa vastaan.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille ja kävijälle sisäänpääsylippu maksaa 15 euroa. Lisätiedot tapahtumasta löytyvät osoitteesta LanTrek.org.

Turnauksia on myös mahdollista seurata internetin välityksellä osoitteessa https://www.twitch.tv/lantrektv