Pelitilat

Harjoituskeskukset

Kajaani

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia / http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/eSports

Harjoituspaikat sijaitsevat Break Sokos Hotel Vuokatin tiloissa. Ympäristö on tilava, ja paikanpäälle on rakennettu valmiiksi loistavat ympäristöt pelaamiselle. Tiloista löytyy valmiiksi pelituolit, laadukkaat tietokoneet, 144hz näytöt sekä myös hiirimatot, näppäimistöt, hiiret ja kuulokkeet. Kuitenkin pelaaja voi käyttää hyvin omia kuulokkeitaan, näppäimistö, hiirtään ja hiirimattoa. Ympäristö on todettu toimivaksi jo NeSA 2017 CSGO turnauksessa, jossa suomen huippujoukkueet ja muutama ulkomaalainen joukkue kilpailivat heinäkuussa 2017.

Hotelli sijaitsee asuntolan välittömässä läheisyyydessä, joten välimatkojen kulkemiseen ei mene turhaa aikaa. Lisäksi alueelta löytyy huippuluokkaiset treeniolosuhteet oheisharjoitteluun, aina Vuokatin rinteistä Angrybirds-parkkiin. Pallohalli, Vuokattihalli, punttisali, uimahalli, hiihtotunneli ja testiasema sijaitsevat kaikki samassa pihapiirissä.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia toimii maajoukkueen virallisena harjoituskeskuksena.

Vuokrattavat pelitilat

Helsinki

Maunula / https://varaamo.hel.fi/resources/avfxtx72lrfa?date=2017-05-05
Maunula-talossa on vuokrattava PC-ryhmätila, jota voi käyttää esimerkiksi kavereiden kanssa pelaamiseen tai oman joukkueen harjoitteluun. Tilassa on 10 tietokonetta ja oheislaitteet sekä mahdollisuus käyttää videotykkiä.

Seinäjoki

OmaSp Gaming Househttp://www.rynnakkoviikset.com/omasp-gaming-house/

OmaSp Gaming House on Seinäjoella sijaitseva pelitalo. Pelitaloa voi vuokrata yksityiseen käyttöön hinnaston mukaisesti. OmaSp Gaming Housen varaamalla saa käyttöönsä kuusi tietokonetta laitteineen, sängyt kuudelle henkilölle, PlayStationin kahdella ohjaimella sekä peli-, rentoutumis-, nukkuma-, keittiö- ja WC-tilat. Lisäpalveluina voi ostaa petivaatteet, pyyhkeet ja aamupalan.