Topias Rantala

Olen kohta 26-vuotias tiimipelaaja Lahdesta. Kasvoin perinteisen urheilun joukkuelajien parissa, ja videopelit ovat myös olleet keskeinen osa elämääni. Viimeiset vuodet

01.01.2018

Olen kohta 26-vuotias tiimipelaaja Lahdesta. Kasvoin perinteisen urheilun joukkuelajien parissa, ja videopelit ovat myös olleet keskeinen osa elämääni. Viimeiset vuodet olenkin seurannut todella suurella mielenkiinnolla kilpapelaamisen kehittymistä maailmalla ja eritoten Suomessa. Nämä kaksi intohimoani yhdistämällä haluan lähteä rakentamaan ja luomaan vahvoja ja pitkiä perinteitä elektroniselle urheilulle Suomeen. Osaamiseni elektronisen urheilun puolella on pitkälti itseopittua tapahtumatuottamisen ja joukkueen manageroinnin myötä. Erityisalaani onkin Overwatch.

Hallitustyöskentelyssäni tällä hetkellä fokuksena ovat uudenlaisen kansainvälisen kilpailutyön kehittäminen, kotimainen eSM-konsepti ja näiden kautta elektronisen urheilun arvostuksen kohottaminen. Tavoitteenani on myös huolehtia liiton jäsenten, pelaajien sekä harrastajien edunvalvonnasta.