Markus Koskivirta

Olen vähän päälle kolmekymppinen tapahtumajärjestämisen veteraani suomalaisesta laniskenestä. Olen käytännössä käynyt läpi kaikki Suomen vähänkään merkitykselliset tapahtumat, yleensä tuomarin roolissa.

Olen vähän päälle kolmekymppinen tapahtumajärjestämisen veteraani suomalaisesta laniskenestä. Olen käytännössä käynyt läpi kaikki Suomen vähänkään merkitykselliset tapahtumat, yleensä tuomarin roolissa. Toimin kansainvälisenä tuomarikouluttajana kansainvälisessä kattoliitossa ja teen samaa myös kotimaassa. Tämän lisäksi pelaan itse intohimoisesti Hearthstonea ja toimin Suomen HS-yhteisön (www.hearthstone.fi) ylläpitäjänä. Harrastan eurheilun lisäksi hierontaa ja miekkailua.

Liittohallituksessa toimin pääasiallisesti koulutusasioista vastaavana henkilönä. Liiton intresseihin kuuluu olennaisesti alan koulutustason parantaminen ja pohjan luominen jatkotoiminnalle. Suomella on uniikki mahdollisuus tehdä etulinjan työtä standardoimalla eurheilun koulutusmetodit niin toisella kuin myös kolmannella asteella. Tämän lisäksi toimin PJ:n oikeana kätenä edustustehtävissä.