Joonas Kapiainen

Olen kilpapelaamisen suurkuluttaja pääkaupunkiseudulta ja liittoasioiden ulkopuolella toimin siviilityössäni palvelupäällikkönä IT-alalla. Taustani elektroniseen urheiluun tulee tanssipelaamisesta, jossa kilpailin useita vuosia

Olen kilpapelaamisen suurkuluttaja pääkaupunkiseudulta ja liittoasioiden ulkopuolella toimin siviilityössäni palvelupäällikkönä IT-alalla. Taustani elektroniseen urheiluun tulee tanssipelaamisesta, jossa kilpailin useita vuosia aktiivisesti ja olin rakentamassa kotimaista yhdistystä lajin pariin. Kilpapelaamisen ohella muita harrastuksiani ovat kiipeily ja frisbeegolf. Peleistä lähinnä sydäntä tällä hetkellä ovat Rocket League, CS:GO, MOBA-pelit ja Clash Royale.

Liiton puheenjohtajana työnkuvani on pitkälti hallinnollinen, mutta myös viestinnällinen. Ajan hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa yhdessä liiton strategiaa, vierailen tapahtumissa ja tapaan yrityksiä ja yhteisöjä. Pyrin jatkuvasti kuulemaan eri e-urheilun sidosryhmiä ja luomaan mahdollisuuksia elektronisen urheilun kenttään. Liiton brändi, arvo ja tavoitteet saavutetaan vain avoimen ja positiivisen yhteistyön kautta.