Liittoon runsaasti uusia jäseniä

Julkaistu to 27. huhtikuuta 2017
Takaisin uutisarkistoon

Hallituksen kokouksessa 26.4. liittoon hyväksyttiin yhteensä seitsemän uutta jäsentä.

Hallituksen kokouksessa 26.4. SEUL:in uusiksi jäseniksi on hyväksytty eUrheilu.com, Helsinki REDS, Kajaanin ammattikorkeakoulu KAMK, Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto, Prakticum, SJK eSports ja JS Hercules.

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto, Kajaanin Ammattikorkeakoulu KAMK ja toisen asteen ammatillinen oppilaitos Prakticum ovat kaikki yhdistäneet koulutuksen ja elektronisen urheilun. Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto tarjoaa erillisen eSport-koulutusohjelman, KAMK on yhteistyössä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian kanssa järjestämässä kesällä 2017 NORDIC eSports Academy Bootcamp-kesäkoulua ja Prakticum tarjoaa opiskelijoilleen elektronisen urheilun kursseja.

Jalkapalloseura JS Hercules esitteli huhtikuussa ensimmäisen Overwatch-joukkueensa. Seinäjoen Jalkapallokerhon alle muodostunut SJK eSportsin yhdistys on perustettu tammikuussa. Tällä hetkellä SJK eSportsilla on pelaajia seuraavissa peleissä: Counter-Strike: Global Offensive, FIFA ja NHL.

Helsinki REDS on e-urheiluorganisaatio, jonka alaisuudessa pelaa Overwatch-joukkue, joka on ensimmäisen puolen vuoden aikana saavuttanut menestystä pelin turnauksissa. eUrheilu.com (Good Game Ltd.) on elektronisen urheilun uutissivusto, joka tekee myös turnauslähetyksiä ja edistää toiminnassaan nuorisotyötä.

Uudet tulokkaat ovat erittäin tärkeä voimavara liiton toiminnassa. Liiton jäsenet päättävät sen toiminnasta, valitsevat hallituksen ja edustavat omalla toiminnallaan elektronista urheilua Suomessa. Jäsenmäärän vahva kasvu kertoo lajin harraste- sekä kilpailutoiminnan näkyvästä kasvusta kotimaassa ja jäsenten erityyppinen ydintoiminta puolestaan antaa vahvan viestin siitä, että lajin eteen haluavat tapahtumajärjestäjien kanssa yhteisesti toimia niin pelaajaorganisaatiot, yhteisömediatoimijat ja oppilaitoksetkin, kommentoi liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

SEUL:in kokonaisjäsenmäärä on uusien jäsenten myötä 29.

SEUL toivottaa uudet jäsenet tervetulleeksi!

Muut uutiset