Kysely elektronisen urheilun harrastajille ja seuraajille

Julkaistu To 4. Elokuuta 2016
Takaisin uutisarkistoon

SEUL ja Sport Business School Finland järjestävät yhteistyössä kyselyn elektronisen urheilun harrastajille. Kysely on suunnattu pääasiassa ASSEMBLY Summer 2016 -tapahtumaan osallistuville. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi.

Arvoisa ASSEMBLY Summer 2016 -tapahtumaan osallistunut e-sport ammattilainen ja harrastaja! Sport Business School Finland tutkii urheilun harrastajia ja faneja niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin urheilutapahtumissa. Olemme olleet tekemässä tutkimuksia useiden lajien MM- ja EM-kisoissa (jalkapallo, jääkiekko, ralli, lentopallo, koripallo, maahockey) sekä kansallisissa tapahtumissa.

Elektronisen urheilun (E-sport) suosion räjähdysmäisen kasvun innoittamina Sport Business School Finland selvittää yhteistyössä Suomen elektronisen urheilun liiton kanssa myös tämän urheilulajin harrastajien ja fanien henkilölohtaisia arvoja, näkemyksiä harrastamansa lajin piirteistä sekä motiiveista Assembly -tapahtumaan osallistumiselle. Vastauksesi antaisi tärkeää tietoa eri lajien parissa viihtyvien ihmisten eroista ja yhtäläisyyksistä.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia ja kaikki tiedot käsitellään nimettöminä ja luottamuksellisina. Vastaaminen on mahdollista sekä suomen- että englannin kielellä.

Kiitos vaivannäöstäsi!

Kyselylomake suomeksi: https://www.webropolsurveys.com/S/3AF7A7B76ECEA7DE.par
In English: https://www.webropolsurveys.com/S/3B019E5126034384.par

Muut uutiset