eSportsia DigiExpoilla 31.10.-2.11. — voita päiväliput tapahtumaan!

Julkaistu pe 24. lokakuuta 2014
Takaisin uutisarkistoon

Kuun vaihteessa käyntiin pyörähtävillä DigiExpoilla on luvassa aivan mieletöntä eSports-meininkiä. Näe RCTIC:in League of Legends ja Counter Strike: Global Offensive -joukkueet RCTIC eSports loungessa ja käy kuuntelemassa erittäin kovatasoinen eSports paneelikeskustelu Pelilavalla. Kiinnostuitko? Lue uutisen lopusta, miten osallistua arvontaan.

DigiExpoilla räjähtää kuun vaihteessa, sillä eSports on tapahtumassa erittäin vahvasti näkyvillä. SEUL on mukana RCTIC eSports-joukkueen standilla muiden eSports-yritysten ja organisaatioiden mukana. Lisäksi hallituksen Teemu “Wabbit” Hiilinen osallistuu Pelilavalla sunnuntaina järjestettävään eSports-paneeliin. Luvassa on siis täysi paketti viikonlopuksi. Tähän uutiseen on poimittu messujen herkullisimmat eSports-tempaukset, mutta koko ohjelmaan kannattaa tutustua lisäksi DigiExpojen verkkosivuilla. Kiinnostuitko? Uutisen lopusta löydät ohjeet osallistua kilpailuun, jonka kautta voit voittaa päivälipun tapahtumaan!

RCTIC’s eSport lounge

Paikan päällä kävijöillä on mahdollisuus tutustua RCTIC’n toimintaan, pelaajiin, RCTIC TV persooniin LeLE, Mrjelioy ja ink_OWL, sponsoreihin ja yhteistyökumppaneihin sekä osallistua kilpailuihin! RCTIC antaa mahdollisuuden viettää tapahtumaa pelaamisen merkeissä ja lajista kerrotaan lisää Pelilavalla Thomas Puhan isännöimänä! Loungessa mukana Cooler Master, HyperX, MSI Gaming Series, Jimm´s PC-Store, Pelitaito, SEUL, EA Sports ja energiaa tapahtuman kävijöille tarjoaa TEHO.

Loungen ohjelma-aikataulu:

Perjanta 31.10.
16:00    Pelitaito info
17:00    Cooler Master sponsori-info ja kilpailu
17:30    Teemu ”Malkkari” Maliniemi kertomassa pelaamisesta League of Legends puoliammattilaisena
18:00    Haasta Malkkari League of Legends 1vs1 haasteessa!

Lauantai 1.11.
12:00    Kingston HyperX sponsori-info ja kilpailu
13:00    Uusien RCTIC.CSGO pelaajien julkistus!
14:00    RCTIC.CSGO vs Kukkahattu eSports 3v3 näytösottelu
15:00    Kävijät voivat haastaa RCTICin joukkueen 3vs3 mittelöön!
17:00    Haasta el_miQuel ja uudet RCTIC CS:GO -pelaajat 1vs1 haasteessa!

Sunnuntai 2.11.
12:00    MSI sponsori-info ja kilpailu
13:30    Pelilavalla eSports Paneeli – Thomas Puha (vieraina: RCTIC, SEUL,gstus ja angeldust)
14:00    Haasta RCTICin pelaajia ja henkilökuntaa CS:GO haasteisiin!

Lisätietoa RCTICin eSports loungesta voi lukea organisaation sivuilta.

eSports-paneeli

Messuilla järjestetään sunnuntaina klo 13:30 eSports-paneelikeskustelu, johon osallistuu muun muassa SEULin Teemu “Wabbit” Hiilinen. Pelialan rautainen ammattilainen Thomas Puha jututtaa eSports-väkeä Pelilavalla puolen tunnin ajan. Koolla on niin sanotusti eeppinen kaarti, jota kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan. Alla DigiExpojen uutinen paneelikeskustelusta.

13:30 PANEELIKESKUSTELU: eSports-ammattipelaaminen 

eSports eli ammattipelaaminen on huimaa vauhtia kasvava pelaamisen osa-alue, jossa liikkuu nykyisin miljoonien dollarien palkkioita. Suomen kokeneimmat kisapelaajat ja peliselostajat kertovat missä eSportsissa mennään, mistä on kyse ja kuinka kovaa homma ammattipelaaminen oikein on.

Teemu Hiilinen (Suomen tunnetuin eSports-selostaja ja Suomen elektronisen urheilun liiton SEUL ry:n hallituksen varajäsen)
Mikko Meriläinen (tekee väitöskirjaa Helsingin yliopistossa pelikasvatuksesta ja työskentelee EHYT ry:n lasten ja nuorten pelihaittoja ehkäisevässä Pelitaito-projektissa)
Jussi ”Gstus” Perälä (Jussi pelaa Team Menacessa, joka on tällä hetkellä Counter-Strike: Global Offensivessa parhaiden pelaajien joukossa)
Juha ”angeldust” Kurppa (entinen pitkän linjan ammattipelaaja)
Jere Alanen, RCTIC eSports -peliryhmän edustaja
Mikko ”elmiQuel” Kontturi, RCTIC -kapteeni, Counter-Strike: Global Offensive

Voita liput DigiExpoille!

Pakko päästä mukaan? Ei hätää, sillä SEUL jakaa tapahtumaan päivälippuja. Käy tykkäämässä liittoa Facebookissa tai seuraa SEULia Twitterissä, joiden kautta löydät linkin arvontaan. Arvonta voi osallistua sunnuntaihin 26.10. saakka. Osallistumalla arvontaan voit voittaa tapahtumaan lipun itsellesi ja kaverillesi!

Luonnollisesti arvontaan osallistuminen ei edellytä SEULin seuraamista kummassakaan sosiaalisessa mediassa, mutta seuraamalla meitä pysyt mukana Suomen eSports-skenen kuulumisissa. Huomioithan, että lipuilla pääsee tapahtumaan vain yhtenä päivänä. Liput lähetetään voittajille postitse. SEUL ei takaa Postin ehtivän toimittaa liput ennen tapahtuman alkamispäivää 31.10.

Päivitys: kilpailu on ohi, ja voittajat on valittu. Kiitos osallistumisesta ja onnea voittajille.

Muut uutiset