eSM 2017

Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry toimeenpanee vuonna 2017 elektronisen urheilun suomenmestaruuskilpailut. eSM-turnausten järjestämisoikeudet on myönnetty neljälle operaattorille: Assembly Organizing Oy, Grail Group Oy, Finnish Sim Racing Association ry sekä Helsingin Kaupungin Nuorisoasiainkeskus.

Elektronisen urheilun suomenmestaruuskisojen tarkoitus on tuoda esille Suomessa elektronista urheilua ja eri pelien lahjakkaita yksilöitä sekä joukkueita. Nuorisotyö on tärkeä osa liiton toimintaa ja eSM lisää sen osuutta liiton toiminnassa entisestään.

Osallistuakseen kilpailuihin jokaisella osallistuvalla pelaajalla tulee olla turnauksiin oikeuttava yleinen eSM-pelaajalisenssi, jonka hinta vuonna 2017 on 10 euroa. Lisenssi oikeuttaa pelaajan osallistumaan useampaan eSM-turnaukseen. Käytettävä Suomisport-pelaajarekisteri on Suomen Olympiakomitean järjestelmä, joka kerää yhteen valtaosan suomalaisista urheiluliitoista. Pelaajarekisterin tavoitteena on kehittää ja nostaa kansallista elektronisen urheilun harraste- ja kilpailutoimintaa.

 

esm.gg

 

eSM 2016

Counter-Strike: Global Offensive Hearthstone Starcraft II Sim Racing

ENCE eSports

Mikko “xartE” Välimaa (kapteeni)

Aleksi “allu” Jalli

Niko “naSu” Kovanen

Miikka “suNny” Kemppi

Juho “juhob” Lampinen

Janne “Janetzky” Aho Joona “Serral” Sotala Aleksi Elomaa

 

24.7.2017 21:32:56