eSM 2016 – Turnaussivusto avattu

Elektronisen urheilun SM-turnauksia aloitetaan pelaamaan kesän kynnyksellä. Liitto on julkaissut erillisen turnaussivuston, joka antaa tietoa eSM-hankkeen rakenteesta, turnausoperaattoreista ja pelaajarekisteristä.

10.04.2016

eSM 2016 -turnaukset ovat kaikissa peleissä avoimia suomalaisille ja suomessa vakituisesti asuville ulkomaalaisille pelaajille. Jatkossa tietoa SM-kilpailuista löytyy osoitteesta http://seul.fi/esm-2016/

Liiton pelaajarekisterin kautta hankittavan pelaajalisenssin hinta on 20 euroa ja sillä pelaaja voi osallistua halutessaan useampaan eSM -peliturnaukseen. Pelaajarekisterin lisenssinhankinta avataan pian, mutta rekisteriin rekisteröityminen on jo mahdollista. Pelikohtaiset turnaustiedot tullaan julkaisemaan huhtikuun kuluessa omille, pelikohtaisille sivuilleen.

SEUL etsii ja jatkaa keskustelua potentiaalisten operaattoreiden kanssa muiden kuin nyt ilmoitettujen turnausten järjestämisestä. Lisäksi Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on järjestämässä lokakuussa e-urheiluturnauksen opiskelijoiden SM-kisojen yhteydessä.